Mrđa gol

Звезда прославила гол више од Партизана у мечевима четвртфинала купа

Mrđa gol

Погодак Мрђе против Воше за 1:3 изазвао је еуфорију на стадиону Маракана

БЕОГРАД – Управа Фудбалског клуба Црвена Звезда, играчи, стручни штаб и навијачи јуче су на стадиону “Маракана” прославили нови успех над вечитим ривалом ФК Партизан од кога су дали један гол више у четвртфиналу Купа Србије из ког су испала оба тима.

Спартак је победио Партизан резултатом 2:0, док је Звезда успела да постигне један гол против Војводине, па је поражена само са 1:3 што је изазавало еуфорију на “Маракани”.

Tренер фудбалере Црвене Звезде Славиша Стојановић каже да су играчи заслужили овакав успех и да је то најбољи доказ да су бољи клуб од Партизана.
– Успели смо да на домаћем терену дамо чак један гол, и то Војводини што се јако ретко дешава. Све што смо се договорили пре утакмице играчи су испунили и то је резултирало поготком. Сви знамо колико је тешко сместити лопту у мрежу, предложићу “масне” премије за играче – рекао је Стојановић.
Звездин јунак Драган Мрђа каже да је презадовољан што је управо он дао био срећне ноге да постигне тај погодак којим је надмашен највећи ривал Партизан.
– Ко је дао, ко је дао, ко је дао – викао је Мрђа у свлачионици док су му саиграчи одговарали: “Ти си дао, ти си дао, ти си дао”.
Таква еуфорија на стадиону Звезде није скоро виђена, навијачи су утрчали на терен и на рукама однели играче до свлачионице, а славље Звездиног гола више од Партизана трајало је до касно у ноћ. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *