renco reanjos

Звезда понудила да купи Партизану Ренца Реањоса (ВИДЕО)

renco reanjos

Иако дефанзивац, Реањос повремено зна веома спретно да постигне погодак и реши утакмицу

БЕОГРАД – У циљу смиривања страсти између два највећа српска фудбалска клуба, Црвена Звезда је понудила свом највећем ривалу Партизану да им као појачање купи фудбалера перуанског Униом Комесарија Ренца Реањоса.

У Звезди кажу да на овај начин желе да ставе тачку на сукобе са градским ривалом и да им помогну јер Партизан у прелазном року није успео да доведе појачања која је желео.

– Желимо да поручимо навијачима и целој Србији да нам је спорт и спротски дух на првом месту. Видели смо да наш ривал има финансијских проблема да доведе појачања, а поједини играчи су им отказали. Волели би да видимо Реањоса у Партизану, њега су наши скаути приметили на једној утакмици док су обилазили ниже лиге Латинске Америке и одмах им је пало на памет да би се тај играч одлично уклопио у екипу црно-белих – каже за Спортски журнал потпредседник ФК Црвена Звезда Небојша Човић.

Он је рекао да је свестан да је неуобичајено да један клуб купује играче противничком тиму, али да у српском фудбалу ништа није немогуће.

– Свакоме ко погледа снимак феноменалних партија Реањоса схватиће зашто желимо да заигра у Хумској. Иако је дефанзиван играч, способан је и да постигне погодак. А како чујемо, и навијачи Партизана желе да га виде у дресу свог тима. Па има ли ишта лепше од тога да им Звезда испуни жељу? – упитао је Човић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *