zombi parada

Зомбији оптужили Покрет “Наши” да су им украли споменик у Суботици

zombi parada

Због претњи екстремиста зомбији Србије су застрашени да поново изађу из својих гробова

СУБОТИЦА/БЕОГРАД – Покрет Зомбија Србије оптужио је на ванредној конференцији за штампу СНП “Наши” да су им украли споменик поред “Сенћанског гробља” у Суботици, у време док су суботички зомбији заједно са мртвацима из осталих делова Србије учестовали на заједничкој шетњи у Београду.

Покојни Милан Зомби Павловић рекао је новинарима да су зомбији јако бесни због инцидента у Суботици.

– Грррррр кркркрр аааааааааааа ааааааааааа гхгхгхгхгхгх гррррррррррр ухххх – истакао је Зомби Павловић са смртним грчом на лицу и натрулелим гласним жицама.

Правни заступник зомбија и директор Комитета правника ЈУКОМ Милан Антонијевић упозорио је на тежак положај зомбија у Србији, на који су они и покушали да укажу јучерашњом протестном шетњом.

– Извињавам се у име мог клијента коме је због гласних жица тешко да артикулише звоје захтеве. Овај последњи инцидент са крађом споменика само је кап која је прелила чашу и натерала нас да реагујемо. Сви сте упознати да је Покрет “Наши” тражио да се шетња зомбија забрани, а када им то није пошло за руком ударили су на другом месту. Вест о крађи споменика у Суботици стигла је минут пред почетак шетње зомбија што јасно указује да је циљ екстремиста био да зомбије заплаше и застраше. Убеђени смо да иза тога стоје СНП “Наши” који су и раније зомбијима упућивали претње насиљем, па и смрћу – рекао је Антонијевић.

Директор Јукома је објаснио да после крађе споменика у Суботици многи зомбији више не смеју да излазе у шетњу.

– Они су уплашени, радије остају у својим гробовима и чувају своје споменике – објаснио је Антонијевић.

На питање новинара какве су наредне активности зомбија у Србији, Зомби Павловић је одговорио: “ауауауауа, ерхерхерхерх, уууууууу”.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *