Зоран Живковић

Живковић: Причом о поплавама Влада покушала да заташка премлаћивање голмана Стојковића

Зоран Живковић

Лидер Нове странке признаје да је и сам поверовао у постојање поплава

НИШ – Лидер Нове странке Зоран Живковић оптужио је Владу Србије да је медијском помпом о поплавама у Србији покушала да заташка тучу на сплаву Ривер у којој је учествовао и син премијера Александра Вучића. 

Живковић тврди да су поплаве вешто смишљена медијска манипулација, како народ не би тражио оставку премијера. 

– Морам признати да сам и ја насео на пропаганду и да сам поверовао у постојање поплава. Знамо да је 10. маја бивши голман Звезде и Партизана Владимир Стојковић претучен, а одмах након тога настаје наводна поплава и инцидент је пао у заборав. Али ево, из поплаве су у медије испливали полицијски извештаји који оптужују премијеровог сина за учешће у тучи. Изгледа да се историја понавља, јер и у оном филму “Монтевидео” видели смо како син Николе Пашиће са друговима макља фудбалере – констатује Живковић. 

Он напомиње да чињенице указују да су спин мајстори измислили поплаву како би замаскирали оно што се догодило. 

– Само име сплава “Ривер”, што значи “река”, одмах је спин мајсторе асоцирало на воду, па су исконструисали читаву причу о поплавама и изливању набујалих река и потока по Србији што је праћено чак и сликама. Тиме су две недеље замајавали српску јавност, а све са циљем да се инцидент са голманом Стојковићем заташка. А сада, опет, пласирањем у медије приче о тучи са сплава Ривер, у којој је наводно учествовао син премијера Вучића, Влада покушава да скрене пажњу са поплава које су погодиле Србију и са чињенице да нису бранили Обреновац – закључује Живковић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *