Žika Seljak

Жика Шареница преговара са другим телевизијама да остане на РТС-у

Žika Seljak

Једино је Прва ТВ заинтересована за Шареницу, али са преласком на турски концепт

БЕОГРАД – Живорад Николић, аутор и водитељ емисије “Жикина шареница” потврдио је за Блиц да већ данима преговара са неколико других телевизија како би осигурао свој останак на РТС-у.

Он каже да је ишао на Пинк и на још неколико телевизија како би обезбедио висока примања и бенифиције које има на РТС-у.

– Од када је преминуо мој пријатељ Тијанић, у медијима су почеле спекулације да ће ми смањити моју невелику плату, у односу на плату Опре Винфри, и укинути све друге бенифиције које имам на РТС-у. Због тога сам почео да причам около да прелазим на друге телевизије како би се руководство РТС-а забринуло и оставило ми приходе на миру. Чак сам и отишао на неке састанке и то анонимно дојавио новом директору Миркову – објашњава Жика.

Он признаје да ни једног тренутка није мислио да стварно напусти РТС, али да ни друге телевизије нису биле претерано заинтересоване за његову емисију, али су му ипак понудиле ангажман.

– Жељко Митровић ми је рекао да већ имају Фарму и да им је доста “сељоберије”, али да би могао да ме убаци у жири у “Звезде гранда”. На Б-92 су ми понудили да уђем у ” ВИП Великог брата” и да ми то неће наплатити ништа. Једини који су били заинтересовани за концепт “Жикине шаренице” били су људи са Прве српске, али су инсистирали да емисија буде на турском у складу са њиховом уређивачком политиком – објаснио је Шареница.

Он је поновио да за сада остаје на РТС све док не добије бољу понуду од РТС-а.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *