straila za vanzemaljce

Земља почела постављање страшила за ванземаљце за случај инвазије из свемира

straila za vanzemaljce

Мали зелени ће засигурно стрекнути и одстукнути кад виде горостасне полупровидне џинове са Земље

БЕЧ – Биро за свемирска питања Уједињених нација (УНООСА) са седиштем у Бечу, започео је са спровођењем програма одбране за случај инвазије из свемира, постављањем страшила за ванземаљце широм планете Земље.

Шеф овог бироа, малезијска астрофизичарка Мазлан Отман, која је и опуномоћени амбасадор УН за свемир, рекла је да дипломатија са ванземаљцима јесте приоритет, али да планета мора бити на опрезу.

– Започели смо постављање џиновских далековода хуманоидног облика, који би требало да заплаше ванземаљце и спрече евентуалну агресију. Када угледају овако горостасне, полупровидне „Земљане“, мали зелени сигурно неће бити расположени за рат – констатује она.

Како је рекла Отманова, свемирцима неће бити свеједно чак и ако се одлуче на јуриш.

– Ако и покушају да се обруше са својим летелицама на ове џинове, заплеће се у далеководе као у паукову мреже и продрмаће их струјни удар. Верујемо да ће их то обесхрабрити и да ће након првих жртава и губитака скупоцених тањира, одустати од напада – истакла је амбасадорка.

Она је рекла да се програм постављања ових далековода финансира кредитом Светске банке, што ће отплаћивати све земље чланице УН. Осим наравно САД које никад ништа не плаћају Уједињеним нацијама.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *