Жељко Митровић предложио држави да се казна за напуштање карантина повећа на 50.000 евра

БЕОГРАД – Телевизијски магнат Жељко Митровић предложио је синоћ да се уместо казне која износи смешних 30.000 до 150.000 динара, за напуштање самоизолације и карантина због корона вируса, одреди много већа казна, те да треба да износи 50.000 евра.

Поред мера казне за напуштање карантина, треба увести и казну за избацивање из карантина (фото: Јутјуб скриншот)

– Шта је казна од 250 до 1.300 евра? Ништа. То свако може да приушти. Људи ће и даље излазити напоље и кршити самоизолацију и полицијски час, изводити комшијске псе у шетњу, јер су казне смешне. Потребно је казну подићи на фиксних 50.000 евра, то је већ нешто и то говорим јер имамо позитивна искуства са тим, и људи не желе да беже, чак морамо да их избацујемо. Видите и сами каква само пониж… овај, какве све лепе задатке људи прихватају да обаве код нас док су у задружној изолацији. И толико избегавају да беже из нашег карантина само зато да не морају да плате уговорну казну, па су спремни да остану целог живота у Задрузи, ту заснују породице, и добију унуке – рекао је Митровић за ТВ Пинк.

Како је навео, та мера је толико ефикасна да је продукција чак морала да уведе и клаузулу да она сама може да избаци учесника због кршења правила, и наплати му казну од 50.000 евра.

– Шта ћете, и ми морамо од нечег да живимо, не живи се од гитаре. И држава би могла да уведе то исто, ако неко крши правила, не прати Вучићева обраћања, не гледа Пинк, да буде избачен из карантина, и онда му се наплати 50.000 евра, одузме стан, кола, барем извршитеље имамо – креативан је власник Пинка.

Он је предложио и да ови људи, које полиција избаци из самоизолације, могу бити додатно кажњени тако што ће бити послати код њега у ријалити.

– Не можемо их оставити на улици кад је сваки дан полицијски час, али имаће шта да једу, имаће шта да раде и зараде то што једу. Тако да, што строже казне за оне који крше карантин и полицијски час. А сад ме извините, морам напоље на ваздух, звездана је ноћ, нема живе душе, идеално за шетњу – додао је он.

Аутор: Нићифор Блентавило

ДРАМАТИЧНО! Старлета нема шта да једе након одлуке да се затворе ресторани: “Умрећу од глади!”

Никако не пропустите:

Жељко Митровић: Драго ми је што ми је Пинк пружио шансу као музичару
БЛИЦ: Митровићеве оптужбе против Блица граматички неисправне, РРА да реагује
Старац удомио пса да би сваки дан ишао у шетњу упркос забрани изласка старијима од 65 година
Бескућник кажњен јер није био кући у време полицијског часа
“Паркинг сервис” исцртао места на Сајму: Има ту добар метар простора између кревета
Новосађанин се затекао на улици у 20:00 часова и “замрзао у покрету” да не би кршио забрану кретања
Вучић дошао на Пинк да поднесе оставку, али Саша Поповић није хтео да га пусти у Звезде Гранда

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *