Жељко Митровић: Драго ми је што ми је Пинк пружио шансу као музичару

Zeljko Mitrovic kod Amidzica

Ако Амиџа може да буде комичар, могу и ја музичар

ДЕДИЊЕ – Нова звезда у успону, бас гитариста Жељко Митровић, све чешће се врти у музичким спотовиме на Пинк телевизији, у којима наступа са групом Беркли грув. Он открива да тајна његовог метеорског успона у музичком свету „и није нека тајна“.

– Читава филозофија лежи у упорности, мотивацији и посвећености ономе што волите да радите. Ако нешто жарко желите, онда то и добијете. Наравно, захвалан сам Пинку што је препознао мој таленат и пружио ми прилику да се докажем као музичар – рекао је Митровић за Пинк телевизију, а преноси Наша Патка.

Како каже, мало је изненађен због чињенице да на снимцима концерата, камере Пинк телевизије највише фокусирају њега, па тек онда певача групе Беркли Грув, док су бубњар и остали чланови бенда практично невидљиви.

– Међутим, то ми је само доказ да добро радим оно што радим и подстицај да наставим даље – наглашава овај уметник на електричним жицама.

Гитариста, а фронтмен – Жељко Митровић (фото: Јутјуб скриншут)

Митровић је, такође захвалио Пинку, односно Гранд продукцији, што су му омогућили да са својим бендом сними и компакт диск.

– Пинк је тиме начинио велики искорак, јер ово што ми радимо је нешто ново на српској музичкој сцени која је досад знала само за фолк и понешто забавну музику. Напоменуо бих и да продаја иде фантастично и да је сав тираж нашег компакт диска распродат, јер сам купио све примерке – навео је Митровић.

Он подсећа да је и раније имао искуства у музичким водама, али да је то било давног Октобра 1864. године, а „није лако вратити се након тако дуге паузе од готово век и по“.

– У сваком случају жеља ми је да по популарности достигнем успех гитаристе Млађана Динкића – закључио је Митровић.

Аутор: Нићифор Блентавило

Бонус видео:

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *