svemirski brod na livadi

Због Закона о забрани пушења ванземаљци слетели на ливаду да заждију по једну (ВИДЕО)

svemirski brod na livadi

После су морали да пале "на гурку" због пеха са ласерским снопом генератора

РОЈТЛИНГЕН – Летећи тањир са Алфа Кентауре спустио се пре неколико дана на ливаду код места Ројтлинген, у немачкој покрајини Баден Виртенберг, како би двојица чланова посаде запалили по цигар, јер је према интергалактичким законима строго забрањено пушење у свемирским летелицама.

Према сазнањима Наше Патке из интергалактичких кругова, летећи тањир је део прекосвемирског брода који је тренутно стациониран у Сатурновом прстену, где је добро закамуфлиран међу осталим метеорима. 

– Ова екипа послата је да обиђе Сунчев систем и донесе извештај о количини хелијума на тој звезди. Два члана посаде затражила су пуш паузу јер је на броду, и свуда у затвореном простору, строго забрањено пушење. Да се разумемо, то је забрана која се крши, али трећи члан посаде, који им је и надређени, заклети је непушач и није дозволио да се на његове очи крши закон. Зато су се морали да се спусте на планету која има атмосферу, јер цигарета не може да гори без кисеоника, па је логичан најближи избор пао на Земљу – открива наш извор.

Он наводи да су двојица свемираца потом изашли из брода да, како је рекао, “заждију по једну”. 

– Један је запалио цигарету, а други је је простро кесу са дуваном на ливаду и сео на траву, зато га и не можете видети на снимку већи део времена. Он тако воли, да замотава дуван, а и јефтиније је. За то време, капетан је покушавао да намести клип који је испао из лежишта на средњем точку са друге стране тањира. На крају је приметио да због прекида у ласерском снопу генератора не може да упали, па их је позвао да погурају тањир, након чега су напустили планету – објаснио је наш извор дешавања са видео снимка. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *