Vučić ćulaf

Захвални родитељи албанског дечака поклонили Вучићу нову капу

Vučić ćulaf

Вучић је изгубио капу спашавајући дечака из Призрена, па је сада добио нову

БЕОГРАД – Родитељи дечака којег је Александар Вучић храбро спасао из снежних сметова код Фекетића, поклонили су српском вицепремијеру нову капу уместо оне коју је том приликом изгубио.

Фикрет и Дрита Харадинај из Призрена изјавили су за приштински Коха диторе како им понестају речи хвале за пожртовани чин Вучића, који је том приликом ризиковао да покваси чарапе.

– Смо захваљни како је скоћио Вућић у снег до грља да избави наше осмо од девет деца. Смо ћуљи да је тада изгубио своју капу, па највише што смо могљи да ућинимо је да му га надокнадимо тај губитак. Још једампут вељико хваља, фаљимендерит шум, господин Вућић – рекао је Фикрет.

Дрита каже да су сви у аутобусу сматрали да су већ изгубљени. Били су убеђени да ће њихове кости “завршити у још једној масовној гробници у Србији”, како је рекла, а онда се ниоткуда појавио он.

– Кад га видиш, ти мисљиш куш ашт овај, то је неки обићан ћовек. Аљи када сам видеља како скоћи у снег, сам помисљила, паша зота, ево га Супермен. Ма шта Супермен, ево га Скендербег љићно, дошао да спаси нашега Даута и остаљи маљи деца и вељики људи из призренски аутобус – одушевљена је била Дрита.  

Њих двоје су поклонили Вучићу нову капу, а на унутрашњости су написали посвету: “Од породица Харадинај, да ти ћува гљаву када дођеш код нас на Косова, срдаћно”.

Писмо захвалности српском вицепремијеру за спашавање албанског дечака из дубоких сметова упутио је и дечаков стриц Рамуш, који је Вучићу пожелео да што пре постане премијер, уз песму “Фљака Мбуљоj Фшане”. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *