Вујошевић дави Човића

Вујошевићу се од Богдановића причинио Човић

Вујошевић дави Човића

Тренер Партизана подсећа да је Човић први изјавио "Хватаћемо се за гушу"

БЕОГРАД – Тренер Кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић давио је свог најбољег играча Богдана Богдановића јер му се у тренутку помрачења свести причинило да пред њим стоји председник КК Црвена звезда Небојша Човић.

Ексклузивно за Нашу Патку ово открива сам Вујошевић.

– Не знам шта ми би. Можда тензије, нервоза, врућина у дворани, посебно кад морате да будете у сакоу, али и присуство Човића јуниора на терену, све то помутило ми је свест и учинило да ми се одједном учини као да преда мном стоји Небојша Човић. Мада, Филип је фин дечко, не погађа превише кошева, али кад сам видео да ће он гађати четири слободна бацања, причинило ми се од Богдановића који иде према мени да је Филипов отац Небојша који ми се плези – објашњава Вујошевић.

Он признаје да је реаговао импулсивно и ухватио Богдановића за гушу, уверен, како је рекао, да је у питању председник оба ФМП-а.

– Шчепао сам га за врат јер је још Човић први говорио у новинама “хватаћемо се за гушу, а ја сам му у Утиску недеље обећао да ћу да га прекинем као Џајић што је, а ја држим реч. Када сам касније погледао снимак и видео кога сам ухватио, било ми је жао, јер Богдан је добар дечко. Био је 12-ти, 13-ти играч кад је дошао у тим и од мене је научио све – како се игра, како се погађа, како се врти лопта на прсту… Оно како је добио техничку грешку, то је било сјајно, школски, без грешке, морам да га похвалим, то је научио савршено јер је имао правог узора – поносан је Вујошевић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *