Душко Вујошевић у винклу

Вујошевић се осећа чудно јер није направио ниједан инцидент на последњем мечу

Душко Вујошевић у винклу

Тренер Партизана обећао да ће ствари поставити на своје место већ у наредном сусрету

БЕОГРАД – Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић извинио се навијачима што на последњем мечу против Црвене звезде ниједном није претио судијама или прекидом утакмице, а није добио чак ниједну техничку грешку. 

Он је признао да се због те чињенице осећа помало чудно, иако је, ако ништа друго, барем скинуо сако како би дао прилику комесару лиге да га казни. 

– Извињавам се што ниједном нисам повукао екипу са терена, што није изазвана туча и што нисам добио ниједну техничку грешку. Надам се да ћу исправити ово већ у наредном сусрету. Да нисам барем скинуо сако, осећао бих се као да нисам потпуно у винклу – казао је Вујошевић.

Он је објаснио да су, за то што није прекидао меч и није добијао техничке грешке, разлози тактичке природе.

– Ради се, наиме, о томе да је Партизан водио цело време, па није било потребе да прекидам утакмицу и правим драму због очигледних судијских грешака на нашу штету. Иначе, мислим да би суђење било објективније када бисмо из публике одабрали тројицу најватренијих навијача Црвене звезде уместо судија које делегира Српска напредна странка – дотакао се тренер Партизана и ове теме. 

Он је додао да ће му због одсуства навијача у следећем мечу бити теже да наложи своје играче да морају бити бољи од Звезде и судија које ће, како је рекао, поново да режирају сусрет.

– Биће тешко у позоришној атмосфери, али објаснићу играчима да морају остати напаљени – рекао је Вујошевић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *