Vuk Vučko

Вучић узео Драшковића у коалицију само да би што више изнервирао Шешеља

Vuk Vučko

Нова значка на Вучићевом реверу

БЕОГРАД – Александар Вучић, председник Српске напредне странке, одлучио је да коалицији око напредњака прикључи Вука Драшковића и његов Српски покрет обнове само зато да би што више изнервирао лидера СРС Војислава Шешеља, тврди високо позиционирани извор из СНС.

– Реално, ангажовање СПО на листи напредњака не служи ничему, и неће донети ниједан додатни глас листи, чак ни Драшковићев. Наиме, Вук одавно више нема поверења у сопствену странку, јер га је небројено пута преварила и изневерила његова очекивања, па није извесно да ће свој глас поклонити листи на којој се налази СПО. Ипак, Вучић се одлучио да га узме за коалиционог партнера како би потпуно избацио из такта Шешеља који је заточен у Шевенингену – каже извор, нагласивши да ће Шешеља посебно да доведе на крај живаца то што су се његови кумови удружили у коалицију. 

Он каже да се, сем тога, лидеру СНС-а веома допада и комбинација Вук – Вучић, јер га то подсећа на цртани филм “Вук Вучко” који је много волео да гледа као мали.

– Вучић је припремио и нови беџ који ће окачити у изборној кампањи – загонетан је наш саговорник. 

А како сазнајемо, Вук Драшковић ће покушати да сакупи три члана странке како би могао да их стави на посланичку листу окупљену око СНС. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *