Aleksandar Vučić napad na tajkune

Вучић спремио медијски удар на тајкуне и политичаре, велики наслови идуће недеље

Aleksandar Vučić napad na tajkune

Све је спремно за најјачи медијски удар на моћнике до сада

БЕОГРАД – Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић планира следеће недеље нови, до сада највећи, медијски удар на тајкуне и политичаре, сазнаје дневни лист Блиц.

Према сазнањима овог листа, следеће недеље ће се појавити велики наслови у скоро свим дневним листовима, а то ће бити и ударна вест на телевизијама.

Извор Блица из врха “уредништва” каже да су, по Вучићевој директиви, већ одабране најбоље његове слике које ће медији пуштати као и да је неке од текстова који ће изаћи написао лично он. 

– Све је спремно за нови медијски удар на тајкуне и политичаре. Текстови, слике, па чак и неке видео изјаве већ су припремљени. Овог пута ангажован је тим стручња који су били задужени да смисле нове термине за етикетирање појединих личности. Ово ће бити најозбиљнија акција медијске борбе против корупције и криминала – тврди наш саговорник из врха уређивачког колегијума Блица.

Извор даље наводи да је за медијску акцију ангажована и група лингвиста како би смислили нове квалификације и термине за одређеног тајкуна и министра.

– Измишљено је 20 нових израза уместо “контроверзни бизнисмен”, “име познато полицији”, “један политичар”, “један од министара”. Већ следеће недеље ћете имати прилике да прочитате нове изразе које је Вучић лично одобрио – каже саговорник листа. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *