Vučić menja ženu

Вучић снима ријалити “Мењам жену”

Vučić menja ženu

Већ је започело снимање суживота Александра и Тање у њеној новој кући у Лозници

ЛОЗНИЦА – Први потпредседник Владе Србије последњих дана много мање борави у здању у Немањиној улици у Београду јер је тренутно у значајној мери ангажован на снимању ријалити програма “Мењам жену”, пише магазин Свет Плус.

Продукција “Емоушн” одлучила је да изненади гледаоце и да овај ријалити програм подигне на највиши могући ниво, те је успела да наговори најомиљенију личност у Србији у конкуренцији политичара, да се појави у овом програму. 

– Програм ће навероватније бити са ТВ Хепија враћен на ТВ Пинк, јер то захтева и тежина учесника. Човек такве висине има преко сто кила. Елем, биће ту још познатих имена, али највеће од њих свакако је Вучић. Он ће своју супругу Ксенију заменити са јавности мање познатом Тањом Ђукановић, а већ се у њеној новој кући у Лозници снима суживот Тање и Александра. Како ће то све функционисати, гледаоци ће имати прилику да виде ускоро – најавио је извор из продукције. 

Вучић је раније учествовао у шоу програму “Плесом до снова” где је својим ванредним плесачким умећем побрао неподељене симпатије телевизијске публике, доводећи је до суза, а ово сада биће му прво учешће у ријалити програму.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *