Вучић преломио: Србија ће прва у свету за премијера имати вештачку интелигенцију (ФОТО)

БЕОГРАД – Мандатара за састав нове марионетске владе Србије, председник Александар Вучић је пронашао у Центру за роботику и вештачку интелигенцију, тако да ће Србија прва у свету добити вештачку интелигенцију за премијера. Он је већ у вези тога разговарао са роботом Ему, запосленом у Центру, која му је изнела његове планове за будућност Србије.

Србија увек лидер у иновацијама, премијер ће бити робот (фото: Јутјуб скриншут)

Мада се ни претходни премијери углавном нису одликовали природном интелигенцијом, ово је ипак први пут у свету да ће мандат за састав владе бити поверен роботу.

– Председник Александар Вучић састао се најпре са листом “Александар Вучић – За нашу децу” и предочио им кога да му предложе за премијера, што су они у учинили. Дефинитивно је из тог предлога било јасно да ће то бити неко из света вештачке интелигенције – открива наш поверљиви извор.

Председник је већ обавио разговор са Емом (фото: Јутјуб скриншут)

Међутим, како наводи, председник се дуго двоумио да ли ће позицију премијера поверити роботу Еми или интерактивној паметној табли.

– Табла је на крају отпала јер грађани Србије још нису спремни да у тој мери измене своја традиционална схватања, што не значи да то неће бити остварено у неком наредном мандату. Робот Ема је добила предност јер је производ српске и кинеске памети и зато јер га подсећа на лутку на надувавање што је у њему пробудило пријатне емоције – каже наш саговорник, додавши да је председник већ обавио разговор са роботом око преузимања функције председника Владе.

Позвали смо робота Ему како бисмо добили потврду ове информације, али се након примљеног позива чуло се само неко шкрипање, лупање и пиштање.

Аутор: Панургије Чичамичић

Брат Си Ђинпинг обећао: Србија ће имати кинеску вакцину пре Кине

Прочитајте и ово, ако смете:

Кризни штаб: Број оболелих опада у прави час јер Скупштина мора да се конституише до 4. августа
Србија претекла Мордор по броју “Ватреног ока”
Уочен први недостатак система за бахате возаче “Око соколово”: Џип не уме да сними селфи (ВИДЕО)
НОВЕ МЕРЕ: Ко не буде носио маску на улици плаћаће ПДК
У називу Кине крије се објашњење зашто све пандемије долазе из те земље
Постављена апликација “Конвертитор” за прелазак у СНС

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *