Вучић обећао да ће се борити за још више улагања у његове промотивне спотове

БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић обећао је у кампањи за републичке парламентарне изборе да ће наставити да се бори за још више улагања у његове промотивне спотове.

Спотиста у пуној форми: Вучић понудио свим грађанима учешће у његовим спотовима (фото: Јутјуб скриншит)

Он је објавио његов нови промотивни спот у којем обећава нове промотивне спотове до краја кампање, и још више промотивних спотова након завршетка изборне кампање.

– И по завршетку избора наставићемо да радимо, да улажемо у нове промотивне спотове. За све оне којима није тешко да их гледају, није ни мени тешко да глумим у њима. И све више људи ће бити укључено у њиховом снимању, и зато вам кажемо, биће посла за све, спотова ће бити све више и више. Јер спотови повезују људе – каже Вучић размахавши се рукама на балкону зграде Председништва.

Он је објаснио да ови спотови немају никакве везе са парламентарним изборима, “јер ко би нормалан уопште помислио да председник државе учествује на изборима за народне посланике”.

– Ово је пројекат који треба да запосли много младих, много ИТ и маркетинг стручњака, и нуди прилику свима, од најмлађих до најстаријих, од деце до радника и пензионера, да учествују у њему са мном, да раде и зараде. Данас избацујемо само четири моја промотивна спота дневно, а борићу се да то буде четири спота на сат, па четири на минут, па на секунд – истиче Вучић у истом споту.

У споту бака Милица каже да председник Вучић брине о старима тако што им омогућава да се појављују у промотивним спотовима.

– И зато гласам за председника Вучића, јер се он бори за улагања у нове промотивне спотове – ганута је бака.

Млади стручњак за информационе технологије Горан, открива да се вратио из Монголије, јер му је председник пружио прилику да учествује у прављењу његових промотивних спотова.

– Дошао сам овде, иако сам имао и понуде из Непала, Туркменистана и Џибутија, јер овде имам прилику да правим неограничен број промо спотова за председника Вучића. Кад Вучић нешто обећа, он баш обећа. Верујем председнику јер он зна да обећа и зато гласам за председника Вучића иако нису избори за председника – наглашава он.

(Испод су неки од спотова председника Вучића снимљених у последњих неколико дана, не морате их гледати, само скролујте.)

Итд, итд, итд…

Аутор: Панургије Чичамичић

Учланите се на фејсбук страницу Наша Патка кликом ОВДЕ, или пратите на Твитеру кликом ОВДЕ

Кон: Вучић довео у опасност пензионере јер рекламира спотове како се грле са унуцима (ВИДЕО)

Прочитајте и ово још данас, не остављајте за сутра:

Вучић бесан на Горана Давидовића јер га је предухитрио за надимак
Чланови РЕМ-а гласали за забрану спота јер су им деца преплакала тражећи све те играчке
Вучић жели да створи од Србије пустињу како би се мигранти осећали као код куће
Архитекта “Матрикса” завиди Вучићу јер има више телевизора од њега
Након дуплог сендвича Мартиновић наставио штрајк глађу (ВИДЕО)
Вучић скандирао с балкона: “Народе педеру!”
Вучић предложио да се због корона вируса откаже гласање и СНС прогласи за победника избора
Јеховини сведоци отерали с врата активисте СНС јер су досадни

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *