Наша Патка Вучић

Вучић наложио истрагу ко је наредио напад на хумор

Наша Патка Вучић

Вицепремијер је побеснео када је чуо за атак на слободу хумора

БЕОГРАД – Након информације да је сатирични портал Наша Патка у суботу 22. фебруара, више од пола дана био онеспособљен услед учесталих хакерских напада, Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије, наложио је хитну истрагу ко је наредио напад на хумор.

Наш портал је најпре поднео кривичну пријаву против неидентификованог М. М. лица које је почевши од петка на суботу после поноћи више пута обарало сајт, а најдуже у трајању од 10.00 часова ујутро до 18.30, чиме је у поменутом периоду грубо и безобзирно онемогућило смех читалаца Наше Патке. 

Наш извор близак Вучићу каже да је најмоћнији човек у Србији испрва пребледео као крпа, а потом се зајапурио у лицу од гнева кад је чуо шта се десило. 

– Чим је обавештен о овом скандалу, Вучић је потпуно побеснео. Вицепремијер сматра да је слобода хумора једно од основних људских права, иако га он лично не користи. Он је изричито затражио да се сазна ко у јеку предизборне кампање гуши смех у грлу грађана Србије и наложио да се приведу сви сумњиви деск топ и лап топ рачунари – казао је наш извор.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *