Вучић бесан на Горана Давидовића јер га је предухитрио за надимак

БЕОГРАД/НОВИ САД – Лидер Српске напредне странке Александар Вучић већ дуго не може да сакрије бес према Горану Давидовићу Фиреру што га је предухитрио за надимак.

Вучић не може очима да поднесе Фирера, иако воли његов надимак (фото: НП/Јутјуб скриншутс)

Познато је колико је председник Вучић обожавалац Немачке и свега што је из Немачке – немачких политичара, немачких аутомобила, немачке историје, немачких кобасица, немачких овчара, немачких кобасица од немачких овчара, немачких враћених миграната, затим немачких логора, попут Сајмишта, а омиљени су му немачки инвеститори који долазе у Србију како би Србија инвестирала у њих. Једино га збуњује да ли треба да воли мачке, јер израз “не мачка” указује да не треба, али с друге стране како је могуће не волети нешто што је “Не-мачка”. Апсурдно. Али, управо због тог парадокса, која је изазвана кривицом несавршеног српског језика, он је заволео и немачки језик.

– Проучавајући речник немачког језика, пожелео сам да сазнам како се каже реч вођа. И пронашао сам да је то реч “Фирер”. Реч већ у старту написана великим словом, као и све именице у немачком, што је сјајно и треба размислити да се то уведе и у српски језик… Клајн, одмах да се позабавите тиме – обратио се Вучић другом госту у емисији “Ћирилица”, а затим наставио рекавши да се одмах заљубио у именицу “Фирер” и обећао је сам себи да ће то бити његов надимак и титула.

Али када је затражио од сарадника да почну тако да му се обраћају, са страхом су му указали да већ постоји човек који носи то име.

– Побеснео сам када сам сазнао да већ постоји особа која носи ту титулу и да се зове Горан Давидовић. И наравно, рекли су ми да је то један фашиста који ми је украо име. Потпуно сам окружен фашистама, љотићевцима, недићевцима, идиотима и шешељевцима у Србији. Има их невероватан број, и све су то распиривачи мржње… према мени… Изузев шешељеваца – љут је био Вучић.

Он је рекао да хоће то име, и да ће захтевати од Давидовића да му га уступи.

– Ако ми уступи то име, заузврат ћу престати да га зовем фашистом – казао је Вучић.

Аутори: П. Чичамичић, Д. Штрбац

Чланови РЕМ-а гласали за забрану спота јер су им деца преплакала тражећи све те играчке

Никако не пропустите:
Вучић жели да створи од Србије пустињу како би се мигранти осећали као код куће
Брнабићка запретила Црној Гори: Ако не пустите српске туристе, забранићемо вашим клановима да убијају по Србији
Архитекта “Матрикса” завиди Вучићу јер има више телевизора од њега
Након дуплог сендвича Мартиновић наставио штрајк глађу (ВИДЕО)
Напредњаци са бакљама скандирали: “Народе лопове!”
Чиста је лаж да су мигранти војска Исламске државе, зато смо их и сместили у касарне, близу оружја

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *