zvezda vucic vanja

Вучић позвао Вању у Владу како би ослабио главног ривала Звезде за ватерполо титулу

zvezda vucic vanja

Читава реконструкција Владе смишљена je само зато да би се Удовичић извукао из базена

БЕОГРАД – Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић понудио је место министра спорта Вањи Удовичићу, капитену ватерполо клуба Раднички из Крагујевца, како би ослабио ту екипу која је главни конкурент Црвеној Звезди за титулу у новој сезони, открива одлично обавештени извор Наше Патке, који се редовно купа у хлорисаној води базена Таш.

– Познато је да је вицепремијер ватрени навијач црвено-белих. Он је свестан да је Звезда тешком муком узела шампионску титулу, победивиши са 3:2 Раднички у финалу плеј офа, а свих пет мечева били су крајње неизвесни. Због тога није желео ништа не жели да препусти случају, па је сковао план како да ослаби екипу из Крагујевца. Дошао је на идеју да Удовичићу понуди место министра, јер он у том случају неће моћи да игра или због бројних обавеза неће моћи да тренира што ће се драматично одразити на његову игру – казао је наш саговорник.

Он објашњава да је Вучић тактички сачекао сам крај реконструкције Владе, да би тек онда понудио Вањи место министра спорта.

– На тај начин, он је збрзао капитена Радничког да прихвати понуђену функцију без пуно размишљања. У читаву причу уплео је и Дачића, који је прихватио идеју и помогао му да наговоре Вању, јер ће тако и његов Партизан бити у прилици да Радничком преотме улогу главног ривала Звезде ове сезоне – наводи извор.

Он истиче да је Вучић само због тога и сменио досадашњу министарку омладине и спорта Алису Марић. Како подсећа, Вучић је и сам рекао да јој ништа не замера, а прва је одређена за смењивање.

– Истина је та да је читава ова реконструкција Владе заправо фарса смишљена само зато да би Вања Удовичић напустио екипу из Крагујевца, чиме би био обезглављен главни Звездин такмац за титуле у домаћем и европском шампионату – тврди извор нашег портала. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *