Volkov Photoshop

Волков демантовао себе, тврди да су његове изјаве после дербија монтиране у Фотошопу

Volkov Photoshop

Играч Партизана тврди да је израз "сломићу ти ногу" употребио у смислу "донећу ти срећу"

БЕОГРАД – Фудбалер Партизана Владимир Волков демантовао је јуче све оно што ће новине сутра написати о томе шта је рекао пред Звездином свлачионицом, после вечитог дербија.
– Одмах да вам кажем, ништа од тога што ћете сутра написати није тачно, ама баш ни једну ружну реч нисам рекао Филипу Младеновићу, који ме сасвим случајно ударио шаком у главу, онако у жару поштене и фер борбе на терену, иако је то изгледало мало подмукло. Само сам хтео у четири ока да му честитам на фер и коректној победи – поручио је Волков у изјави за Нашу Патку.

Он је изразио неразумевање за тенденције новинара да стално нешто измишљају.

– Тачно је да сам поменуо његове ноге и лом истих, али то је било као кад глумцу пред излазак на бину кажете сломи ногу, мислећи при том да одигра улогу најбоље што може. Значи, све што сам тог момента мислио односило се на лепе жеље – објаснио је офанзивни дефанзивац Партизана.

Волков је казао да “оном шмекеру Младеновићу није желео ништа лоше, далеко било”.

– Да цитирам самог себе, демантујем да сам рекао оно што ћете ви новинари измислити и написати о мени у сутрашњим новинама, ништа од тога већ сутра неће бити истина, а није ни данас. Знам и за ваше диктафоне и како се то што они сниме може прерадити тако да изгледа сасвим уверљиво, а и за камере исто тако. Фотошоп је чудо и за слику и за тон, речи се ретуширају па испадне како није било. Видео сам једном и нашег председника да се смеје, а не стоји му бог зна како, али се ипак смеје – казао је Волков.
Наша Патка пренела је ову изјаву Владимира Волкова пренета од речи до речи, без употребе Фотошопа и осталих новинарских помагала.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *