vulin4

Влада усвојила Вулинову оставку на оставку

vulin4

Влада забранила Вулину да убудуће подноси оставке

БЕОГРАД – Влада Србије усвојила је јуче оставку на оставку коју је поднео Александар Вулин, шеф Канцеларије за Косово и Метохију.

У саопштењу Службе за односе са јавношћу Владе Србије, каже се да ће „Вулин наставити и да води Канцеларију за Косово и Метохију и да врши рецензију стрипа Алан Форд“.

„Период у којем је Вулин обављао ове две функције као вршилац дужности, док је био у оставци, био је веома исцрпљујући и тежак. Међутим, било је још теже кад је те дужности обављао док је његова оставка била у оставци. Из тог разлога, Влада је донела закључак којом усваја Вулинову оставку на оставку и забрањује му давање било каквих оставки убудуће у току мандата ове Владе“, наводи се у саопштењу.

Подсетимо, незадовољан исходом преговора у Бриселу и потписа на споразум Београда и Приштине, Вулин је пре више од месец дана поднео оставку и најавио свој одлазак. Он је, међутим, самог себе довео у конфузију, не знајући на крају на које место је дао оставку, да ли на место шефа Канцеларије, или место рецензента Алана Форда. Коначно, да не би доводио у забуну ни себе ни друге, Вулин је пре неколико дана поднео оставку на оставку, коју је Влада јуче усвојила.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *