Париз

Вирални видео о лепотама Београда привукао у престоницу Србије велики број Београђана (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Након што је видео снимак о лепотама Београда постао виралан и обишао свет, у престоницу Србије нагрнули су посетиоци из целог Београда. 

Стана Вуновлачаревић, пензионерка са Врачара, каже за Нашу Патку да је дошла у Београд да види Београдску тврђаву.

– Кад сам била мала прошла сам једном туда са родитељима и тада је ту био Калемегдан. Али ето, сада су, како чујем, на његовом месту саградили Београдску тврђаву. Такође, јако ми се допада она велика коњушница преко пута Старог Двора – фасцинирана је Стана. 

Међу туристима из Београда је и Драгорад Бекнић, правник са Бановог Брда. Он је био одушевљен сликом неолитског камења на Ади Циганлији.

– Никад то досад нисам приметио. Изгледа као Стоунхенџ са Британског острва или мегалитска култура Никшића. Одмах сам похитао да то видим и сопственим очима – казао је Драгорад.

Студент Филолошког факултета Михајло Жалица, који живи код родитеља на Карабурми, каже да је морао уживо да се увери у лепоте Кнез Михајлове улице које је видео на филму.

– Одмах сам изашао са факултета у десно, па опет десно и одједном се Кнез Михајлова прострла пред мојим очима. Једино ми је засметало што сам разгледајући запео за неку Кеопсову пирамиду насред шеталишта и умало пао преко ње – рекао је Михајло.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *