Весић и Вучић

Весићу дата висока функција у Београду да би га склонили из Звезде

Весић и Вучић

Вучић: Весић неће бити градоначелник, а ко год био, биће бољи од Весића

БЕОГРАД – Александар Вучић, лидер СНС и вицепремијер Владе Србије, поновио је данас да Горан Весић, који је изабран за генералног секретара града Београда, неће бити кандидат те странке за градоначелника престонице.

– Ко год био кандидат, биће бољи од Горана Весића – рекао је Вучић.

Упитан зашто му је онда дата функција секретара у главном граду, лидер напредњака је одговорио: “Да бисмо га склонили из Звезде”.

Иначе, Горан Весић је веома омиљен код навијача Партизана, јер је 10 година као члан управе кошаркашког и фудбалског клуба Црвена звезда радио за добробит црно-белих.

У његово време, кошаркашки клуб Црвена звезда окитио се само једном титулом, и то оном у купу, а након што је тај клуб осиромашио, Весић је прешао у управу фудбалске секције црвено-белих. То је резултирало достизањем дуга од 50 милиона евра и ниједном титулом у том периоду, док су кошаркашком клубу требале године и године санирања и опоравка. 

Ипак, навијачи Звезде не верују да је он намерно оштетио кошаркашку и фудбалску Звезду, већ сматрају да је човек једноставно баксуз.

Популарне “делије” Весића заправо веома симпатишу и чак сажаљевају. Да му не мисле ништа лоше, доказује и то што га из милоште зову “Звездиним гробаром”. Иако неки сматрају да је реч о алузији која би требало да значи као да је његова права кућа у Хумској, а не у улици Љутице Богдана, заправо је реч о безазленој шали. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *