vanzemljaci

Ванземаљци демантовали да постоје

vanzemljaci

Будући да не постојимо, нисмо могли ни да посетимо вашу патетичну планету, пише у саопштењу

СИРИЈУС – Удружење ванземаљаца „Истина о НЛО“ огласило се данас поводом све чешћих медијских извештаја о појави ванземаљаца и неидентификованих летећих објеката широм планете Земље, тврдњом да ванземаљци не постоје.

„Опште је познато да су ванземаљци производ искључиво фикције, те као такви, ми не постојимо. С обзиром на ту околност, нисмо ни могли да посетимо вашу патетичну планету“, наводи се у саопштењу овог удружења.

У писму се напомиње да је све већи број „неутемељених и параноичних извештаја“, те сведочења људи о појави ванземаљаца и њихових летећих тањира, тигања и шерпи на Земљи, био повод за „бурну реакцију у међугалактичким круговима“.

„Сваку меру су превршиле бројне измишљене приче о отмицама Земљана, њиховом научном испитивању и сецирању на операциономим столовима у свемирским бродовима, те оптужба о крађи аутомобила марке `ровер` и шатора који се задесио у њему. Али кап која је прелила чашу је наводно бацање сладоледа на тротоар петогодишњем детету“, истиче се у овом демантију.

Како је наведено, тврдње да ванземаљци посећују планету Земљу, па и емисије на Хисторију у којима се „доказује“ да су је посећивали и пре више хиљада година су „најблаже речено смешне“.

„Никада нисмо посећивали Земљу, што је и логично, будући да не постојимо. А и када бисмо постојали, ваша килава планета била би последња на нашој листи посета. Према томе, свако помињање ванземаљаца ствар је урођене склоности Земљана ка измишљању и њихове фикције. У складу са тим, таквим се има сматрати и ово саопштење“, закључује се у реаговању.

  

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *