vanzemaljac

Ванземаљца притерало док је пролазио поред Земље, унередио се у сунцокретима Великог Орашја

vanzemaljac

Свемирац је пођубрио њиву ванземаљским изметом који светли у мраку

ВЕЛИКА ПЛАНА – Ванземаљац који је снимљен видео камером у пољу сунцокрета код Великог Орашја, оставио је за собом смрдљиве остатке, који указују да је на том месту обавио велику нужду.

Како се претпоставља, свемирца је притерало док је пролазио поред планете Земље, па је спустио своју летелицу поред њива Великог Орашја, код Велике Плане у Србији, и у сунцокретима нашао место где може да се олакша.

Њега су двојица младића ухватили оком камере пролазећи колима макадамским путем, звиждућући песму групе „Макадам“ и снимајући околину.

– Зауставили смо ауто и истрчали напоље, али је он већ побегао, а ми нисмо смели за њим да нас не дезинтегрише ласером. На месту где је стајао нашли смо нешто налик костима и провидној плавој маси. Морали смо да зачепимо носеве, будући да се осећало. Мора да је у питању измет ванземаљског порекла – рекао је Младен М., један од младића.

Његов брат Милан М. каже да је најпре помислио да су посетиоца прекинули у малој нужди, али да су трагови које је оставио „указали на нешто веће“.

– Верујемо да је морао да бежи пре него што је успео да се обрише. Занимљиво, пошто се убрзо смркло, открили смо да је измет флуоресцентан и да светли у мраку – казао је Милан.

У МУП-у демантују наводе о ванземаљцима тврдећи да су већ покренули истрагу о групи семенкара са Косова који, маскирани у посетиоце из свемира, краду сунцокрет и бундеве око Велике Плане.

Ипак, браћа тврде да нема говора да је реч о маскираном људском бићу и да његова висина и начин кретања указују на нешто са друге планете. 

– Полиција желим да заташка истину. Нема говора да је реч о семенкарској мафији јер свемирац са собом није имао корпу – рекла су браћа.

А снимак који су њих двојица начинила и поставила на Јутјуб, показује ванземаљца који се укипио. Највероватније је да се укочио приметивши опасност, како би Земљани помислили да је реч о античком кипу из будућности који је сељак из зезања поставио на обод своје њиве са сунцокретима.

Неизвесно је и како ће овакво ђубрење њиве неземаљског порекла утицати на овогодишњи и будуће приносе рода сунцокрета.

 

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *