Ускоро обавештење да је све ово била само вежба за случај да наступи прави вирус

ЖЕНЕВА – Уједињене нације припремају седницу посвећену здравству на којем ће бити објављено да је све ово била само показна вежба шта може да се деси и како ће изгледати свет када наступи прави вирус, сазнаје Наша Патка из извора блиских породици Курта Валдхајма, некадашњег генералног секретара Уједињених нација и аустријског нацисте.

“Кад је оваква реакција на ову смејурију од вируса, шта ће тек да буде кад пустимо прави”, каже наш извор (фото: Јутјуб скриншут)

– Све је ово лепо успело, читав застој живота у свету је лепо функционисао, уз одређена мала искакања попут оних у Мичигену и Бразилу, док од Белорусије, Никарагве и Северне Кореје нисмо ни очекивали сарадњу у увођењу ванредних стања и мера укидања права кретања и других угњетавања. Добро, то у Северној Кореји постоји и без вируса… Али, све у свему можемо бити презадовољни. За разлику од неких ранијих птичјих, крмећих и коњских грипова, корона је показала да је круна успеха – изразио је задовољство наш саговорник.

Он је казао да сада свет, док се враћа полако у живот, може коначно да види каква опасност прети од правих вируса.

– Ако је овакав колапс света настао за ову прев… за овај најсмешнији вирус, шта ће тек да се деси кад наступи прави вирус. Кад неком у возу испадне бочица парфема, а кад тамо, није парфем него неки зомби вирус, ха-ха-ха! Шалим се, не баш зомби, али нешто стварно, баш, баш опасно. Иначе, зомбије не можемо накнадно да чипујемо, него зомбије правимо чиповањем. Разумете? Мало зомби, мало робот, мало киборг, а најмање човек. Ву-ха-ха-ха-ха-ха-хан – грохотом се насмејао наш саговорник.

Хитна помоћ, опремљена специјалном кошуљом које се копча унатрашке, била је експедитивна након нашег позива. Није престајао да се смеје ни кад су га убацивали у бели комби.

Аутор: Ханс Хоснфефер

Бил Гејтс стрепи да га Жељко Митровић не предухитри са вакцином: Власник Пинка преузима и СЗО

Прочитајте још само ово:

Бил Гејтс осиромашио, заложио и кућу: Банкротирао сам, једино ме обавезна вакцинација може спасити, помозите
Еразмо Ротердамски пати што не живи данас јер би написао 24 тома “Похвале лудости”
Сорош се препао да је откривен лек за корону
У 5Г опреми, пристиглој као помоћ из Кине, пронађени и респиратор и маска
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Вучић одбио да иде у карантин јер је на Јутјубу гледао немачке лекаре који кажу да COVID-19 не постоји
Мигранти уплашени и бесни због опасности од короне: “Забраните више улазак тим гастарбајтерима!”

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *