И, УБИЦА СЕ ИЗВУКАО… Патолози одбили аутопсију убијеног јер је имао корону

НИШ/БЕОГРАД – Након што је нишка полиција пронашла у Нишави леш човека, избоденог ножем, упуцаног из пиштоља, са пластичном кесом завезаном на глави, са траговима тровања иглом која је још у вени, па баченог у реку са “бетонским ципелама” и бродским сидром око врата, још се не зна узрок његове смрти. Наиме, сви патолози у Србији одбили су да изврше обдукцију, јер је установљено да је боловао од ковида-19.

Убица се извукао јер нема доказа да је убијени био убијен (фото: Јутјуб скриншут)

– Светска здравствена организација је наредила да се не врше аутопсије мртваца оболелих од корона вируса и ми то беспоговорно слушамо јер је сваком живот мио. Е, сад, кад нам донесу лешину и истресу је на обдукциони сто, ми не знамо да ли је тај боловао од ове опаке болести опасне као куга, ебола и рак задњице заједно. Онда извлачимо шибицу ко ће да му узме узорак, који онда пошаљемо на тестирање. И чекамо резултат. Ако је леш ковид позитиван, не радимо обдукцију. Ма, нема теорије. Тако је нисмо радили ни овом лешу под бројем MZYMRF-36118571/20 за који питате. А то значи да нема никаквог доказа да је убијен – поентира наш извор из мртвачнице Института за судску медицину у Београду.

На питање како онда пишу од чега је умро, одговара да је то барем логично.

– Ако нема доказа да је убијен, а има доказа да је имао корону, онда је ствар јасна – казао је наш саговорник, кога је тог тренутка прекинуло звоно телефона.

– Да, молим? Изволи, колега, који мртвац те занима? Аа, онај MZYMRF-36118571/20? Да, да, и даље је мртав, и управо смо завршили испитивање. Пиши, умро од короне – чуле су се речи нашег саговорника.

Аутор: Панургије Чичамичић

Шкаљарац, којег је убио Кавачки клан, умро од короне – меци били заражени

Прочитајте и ово ако смете:

Полиција саопштила да је похапсила и пребила све који су је псовали, измакли јој само они који су је гађали стенама
Хајдуци одахнули због укидања ванредног стања на Ђурђевдан, иначе не би смели да се одметну
Полицајац ће бити кажњен јер је тукао грађанина на улици, а не у станици
Мигрант ухватио и предао полицији грађанина који је кршио полицијски час
ЗАГОРКА ДОЛОВАЦ: Не можемо да гонимо за крађу избора јер ниједан глас не вреди 150 евра

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *