Nemanja Nedovic

У Звезди љути на Немању Недовића што није улазио у игру док је играо за Звезду

Nemanja Nedovic

Док је носио црвено-бели дрес, ни тренер ни навијачи нису успевали да га убеде да уђе у игру

БЕОГРАД – Кошаркашки клуб Црвена звезда огорчен је добрим партијама Немање Недовића у дресу репрезентације Србије, а новом НБА играчу бивши клуб највише замера то што није више улазио у игру док је носио црвено-бели дрес.

Како је саопштила Управа Звезде, у клубу су сви љути на Недовића што је имао изузетно малу минутажу док је играо у клубу са Малог Калемегдана, а сада је у репрезентацији практично носилац игре целе екипе.

„Не можемо да опростимо Недовићу што је имао један однос према обавезама у клубу, а сасвим други према репрезентацији. Тадашњи тренер Звезде Светислав Пешић никако није успевао да га наговори да уђе у игру. Уместо тога, Недовић се забављао на клупи, док су његови другови изгарали на терену. Ни једног тренутка није помислио да скине тренерку и помогне саиграчима, чак ни када би губили најважније утакмице“, саопштио је клуб.

Како је наведено, Недовић је тада својим „грејањем клупе“ показао максимално непоштовање према старијим саиграчима, „јер им је на тај начин препуштао најтежи део посла под обручем, уместо да се понуди да их као млађи одмени“.

Чак су и навијачи тражили од њега да уђе у игру, али он се оглушивао и о њихове апеле. Због тога смо морали да му се захвалимо на сарадњи и пустимо да оде из клуба још прошле године. Да је Недовић редовно улазио у игру и да је био у Звездиној стартној петорци, као што то ради сада у репрезентацији, још увек би играо за Црвену звезду и не би морао да трбухом за крухом одлази чак у Америку“, истиче се у саопштењу.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *