struja 2 racuna

У току промотивна акција ЕПС-а: Добијеш два, платиш један

struja 2 racuna

Ко плати један рачун, биће ослобођен плаћања другог

БЕОГРАД – Поводом оснивања Привредног друштва ЕПС Снабдевање, Електропривреда Србије је заједно са новоформираним предузећем одлучила да изненади домаћинства у Србији промотивном летњом акцијом под називом „Добијеш два, платиш један“.

Како је речено, промотивни период ће важити за електричну енергију утрошену у јулу месецу, а грађанима ће за овај месец бити послата два истоветна рачуна – један од ЕПС-а, а други од ЕПС Снабдевања.

– Током трајања акције, грађани ће моћи да плаћањем само једног од два рачуна испуне своју обавезу. То значи да сви они који плате један јулски рачун, неће морати да плате и други. Другим речима, ослобађају се два рачуна по цени једног – рекла је Јелена Вујовић, руководилац послова за односе са јавношћу ЕПС-а.

Како је напоменула, ова акција ће важити само у промотивном периоду.

– Међутим, уколико наиђе на позитиван пријем код грађана Србије, сличних акција и промоција могло би бити и у будућности – наговестила је Вујовићева.

Она је подсетила да ЕПС додуше има још једну акцију, али да она важи само за онај део купаца електричне енергије који се односи на старе дужнике.

– Они који исплате цело дуговање одједном, добиће попуст од 40 одсто на целокупну суму. То значи да ће платити само 60 процената и тиме се решити дуга. ЕПС је и на овај начин желео да изађе у сусрет људима који имају паре – истакла је Вујовићева. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *