ivan tasovac

Тасовцу понуђено место министра под условом да више не гура прсте у штекер

ivan tasovac

Електроинсталације у зграда Министарства културе су дотрајале и треба их чувати

БЕОГРАД – Српска напредна странка понудила је Ивану Тасовцу место министра културе али само под условом да престане да гура прсте у штекере од струје, пише недељник Недељник.

Директор Београдске филхармоније наћиће се у министарској фотељи само уколико успе да се суздржи од свог фетиша чешљања на струју, наводи лист.

– Наравно да ником у СНС-у не смета фризура Ивана Тасовца нити његове навике играња са струјом, али зграда Министарства културе у Влајковићевој улици је стара и инсталације су лоше тако да би Тасовац лако могао да изазове кратак спој и пожар ако би гурнуо прст у утикач – навели су саговорници Недељника.
Познаваоци Ивана Тасовца кажу да не би могли да замисле да се он у јавности не појављује са својом “чешљам се петардама” фризуром за шта је потребно да бар 15 пута дневно гурне прсте у доводе електричне енергије.
– Иван сигурно неће прихватити посао где не би могао да одржава свој електро имиџ. Можда смисле неки компромис, на пример да му у канцеларију ставе агрегат који би могао да произведе довољно струје за чешљање па не би имао додира са инсталацијама Министарства. На тај начин он функционише на турнејама. Такође могао би да се развуче један кабал из oближњег Музеја историје Југославије, који је пре пар година реновиран, до његове министарске канцеларије – предлаже један од Тасовчевих колега из Филхармоније.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *