Супермен понудио помоћ Србији око поплава, Вучић му одговорио: “Нека, сам ћу”

Супермен и Вучић

Човек са Криптона се расплакао помисливши да је Вучић још увек љут због Фекетића

БЕОГРАД – Човек са Криптона Супермен понудио је помоћ Влади Србије у санирању поплава и помоћи угроженом становништву након изливања река последњих дана. Међутим, како сазнаје Наша Патка, лидер напредњака Александар Вучић, захвалио се Супермену на великодушној понуди.

Наш извор из Владе каже да је Супермен нудио да врати реке у корита, као и да посрче вишак воде и испљуне је у најближи океан, али је актуелни вицепремијер, а ускоро и премијер Србије, дипломатски смирено одбио помоћ.

– Вучић је Супермену одговорио: “Нека, хвала, сам ћу”. Он је поручио дошљаку са Криптона да нема потребе да се замара и додао да ће га позвати ако нечија мачка не буде хтела да сиђе са дрвета – истакао је наш извор.

Али, по речима нашег саговорника, уплакани Супермен није могао тек тако да прихвати “не” као одговор и дуго је молио Вучића да му допусти да бар нешто помогне новој Влади која је у формирању.

– Супермен је најпре мислио да му је Вучић замерио што се није појавио да помогне код Фекетића, али му је први човек СНС рекао да то није тачно и да ту помоћ и није била потребна, чак ни она Црвеног крста. Човек са Криптона је ридајући, на коленима молио лидера напредњака да му да бар неко задужење у Србији. Након упорног наваљивања, а и да би уверио Супермена да није љут, Вучић је одлучио да му повери посао да растерује кокошке које прелазе у комшијска дворишта – открио је извор. 

Стефановић: Број мртвих у поплавама из дана у дан све мањи

Не пропустите:

Вашингтон захтева од Србије да одбије руску помоћ око поплава
СНС ботови ће приходе од коментарисања током поплава уплатити у хуманитарне сврхе
Kристијан спасао рибу из набујале реке

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *