Судски патолог не може да гледа филмове са пуно насиља јер му позли кад види крв

patolog goran brankovic

Горан сматра да су филмови постали превише морбидни

НИШ – Судски патолог Горан Бранковић (61) из Ниша није у стању да гледа филмове који садрже насиље јер му сваки пут када види крв позли.

– Од малих ногу се ужасавам крви и сваки пут кад је видим на телевизији мене спопадне мука, хвата несвестица. Доста често се онесвестим или повраћам од таквих грозота. Још као мали, кад бих видео на филму да неко посече прст ножем, мени би било лоше и одмах би ми се завртело у глави. Једном кад сам имао 12 година, ушао сам у собу насред филма који су гледали моји родитељи, и угледао жену која је пролила кечап по хаљини. Тад су још били црно-бели телевизори и зато ми се учинило да је у питању крв, па сам се онесвестио од тог призора – изјавио је Бранковић.

Овај стручњак, који је недавно од нишке полиције добио признање као најбољи патолог Нишког округа, каже да никада није успео да се отресе мучног утиска које на њега производи крволиптање које се све чешће приказује на малом екрану.

– Обожавам да гледам филмове, међутим, ово што се сада снима, ова холивудска продукција коју су сви почели да прате, а у којој је све сведено на крв и насиље, заиста је морбидна. Зато избегавам да гледам филмове са ознаком да се не препоручују деци испод 18 година старости. Изузев порнића, наравно – искрен је Бранковић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *