Суарез Ивановић Мекарти

Суарез повампирио Банета Ивановића

ЛОНДОН – Уругвајски репрезентативац Луис Суарез заразио је српског дефанзивца Бранислава Ивановића вампиризмом што је резултирало да играч Челзија на последњем сусрету угризе противничког фудбалера. 

Како тврде стручњаци, Ивановић се повампирио након што га је тадашњи центарфор Ливерпула априла 2013. године ујео за руку, па је сада и он почео да сиса крв противницима на терену. Српски репрезентативац је на мечу против Евертона зарио зубе у раме противничком играчу Џејмсу Мекартију, али навијачи Челсија су се запитали зашто је Ивановићу требало толико времена да се повампири кад је у филмовима потребно свега три дана, односно ноћи.

Стручњак за вампире Луј ван Хелсинг изјавио је да три ноћи важи само у случају уједа за врат.

– Суарез је Ивановића ујео за руку, па је овоме требало безмало две године да се повампири. Да га је грицнуо за ногу, можда би прошла и пуна деценија. Уругвајски гроф Дракула је летос на Светском првенству ујео Италијана Кјелинија за раме, што је много ближе врату, па очекујем да и он до краја сезоне почне да гризе – упозорио је ван Хелсинг, додавши да су у повампирењу битни и дужина контакта очњака угризаоца са венама угриженог и количина испијене крви. 

– Суарез је ујео тројицу у Европи и још петорицу раније у Уругвају, они сада настављају да гризу друге, тако да очекујем у наредним годинама да ће фудбалске утакмице да се играју што ближе поноћном термину и да ће дневни термини одигравања у потпуности нестати – нагласио је ван Хелсинг.

Управа Евертона затражила је од такмичарске комисије Премијер лиге да казни Ивановића са три утакмице забране уједања и пробијањем глоговог колца кроз груди.

А тренер Челзија Жозе Мурињо одбацио је као “бапске” све оптужбе о вампирима.

– Не знам за Суареза, али мислим да је Бане само превише буквално схватио моја упутства да треба да гризе на терену – уверен је Мурињо.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *