Студент скочио кроз прозор Правног факултета јер су га због одлуке Уставног суда другови зезали што студира права

БЕОГРАД – Студент Правног факултета у Београду Радомир Лукић искочио је данас кроз прозор овог факултета јер су га, након одлуке Уставног суда о одобравању ванредног стања, сви другари из детињства убили од зезања што је уписао права.

Место одакле је Радомир падао док му је кроз мисли пролетала слика Зле Снежане и седам моралних патуљака (фото: Јутјуб скриншут)

Срећом, он је пао на тенду некадашњег кафића “Bonafides”, сада “El Derecho”, тако да се само лакше угрувао, али и даље не сме никоме на очи од срамоте.

Радомир је пао у очај када је видео решење Уставног суда да је ванредно стање било уведено у складу са уставом, јер се то никако не поклапа са градивом које су учили, већ се са тиме много више поклапа кратка реч “пуч”. Пре него што се искључио са Фејсбука оставио је статус зашто је скочио.

“У потпуној сам конфузији. Или су професори полудели, па су булазнили кад су нас учили да је устав светиња, или су судије Уставног суда… међу којима има и професора, помахнитале, па кажу да устав сме да гази кад год хоће свака привилегована аветиња.

Кад сам на сајту Уставног суда ишчитао оно садо-мазо образложење одлуке о ванредном стању какву не би донели ни маорски гусари, јер имају образа, почела је да ми се по кожи лица појављује алергија на лицемерство и бескичмењаштво, па ми се сво лице зацрвенело.

А онда су кренуле по друштвеним мрежама да ми стижу поруке старог друштва у којима су ми померали ду…, овај, памет, због тога што студирам права исто као судије Уставног суда и што сам већ четврта година, па нема назад. Смејали су ми се, и спрдали ме, и смејали и спрдали.

Нисам више могао да издржим, лице ми је почело да букти од оног црвенила, а пошто сам се затекао на Правном, одједном ми је дошло да скочим. И док сам падао, цело студирање ми је у трену прошло пред очима, и на крају видим осам судија Уставног суда, а онда одједном, не знам зашто, пред очима ми је пукла слика Снежане и седам патуљака. Зле Снежане и седам моралних патуљака. И тада сам схватио да зло остаје зло и патуљци остају патуљци без обзира шта су завршили и какве су оцене имали”, написао је Радомир Лукић.

Његови родитељи су написали у коментару да је часно поступио и тиме избрисао љагу са породице због тога што имају сина који студира права.

Они су написали да јавност треба донекле и да разуме одлуку Уставног суда јер је председница суда крагујевачки студент.

Радомиру је тренутно забрањен приступ згради Правног факултета како не би поновио дело.

Надамо се да ће ускоро и судијама Уставног суда бити забрањен приступ згради Уставног суда. Заправо, било којој згради осим згради Централног затвора.

Аутор: Давид Штрбац

Учланите се на фејсбук страницу Наша Патка кликом ОВДЕ, или пратите на Твитеру кликом ОВДЕ

“УСТАВНИ” СУД: Сваки пут кад се разболи 5 људи дозвољено је укинути Скупштину и увести ванредно стање

Прочитајте и још:

Хајдуци одахнули због укидања ванредног стања на Ђурђевдан, иначе не би смели да се одметну
Судија Алфонсо Ори шокиран ослобађајућом пресудом коју је донео у случају Станишића и Симатовића
Немачка штампа: Пресуда да Србија није крива за геноцид представља опасан преседан
Мишковић тражио проширење суднице да би могли да стану сви његови адвокати
Процес рехабилитације Драже у застоју док суд не види шта ће се десити у “Равној Гори”
Мишковић тражио одлагање почетка процеса за 30 година
Званично саопштење Одељења за заштиту председника поводом пуцања ве-це шоље

Поделите

16 Коментара

  1. Filip oдговор

    Čuo sam da je kafić tražio od pravnog da se blindira taj prozor iznad tende, da ne može više da se otvori. Dosta su im tendi studenti pouništavali, i sve skaču kroz taj prozor, umesto da se posluže drugim otvorima kroz koje nemaju tako meko prizemljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *