СТРОГО ПОВ.! Ово је изазвало панику у НАТО: Срби сели за С-400 и од прве оборили НЛО!

НИШ – Српски војници су приликом војне вежбе “Словенски штит” оборили неиндентификовани летећи објекат – НЛО. Накнадно је утврђено да је реч о ванземаљском борбеном броду, а цела операција води се као војна тајна под строго поверљиво, сазнаје НП портал из кругова блиских Војној обавештајној агенцији.

Српска посада је након кратке обуке видела радарски невидљив одраз и испалила ракету (фото: Јутјуб & Фејсбук видео скриншутс)

Како сазнајемо, овај подвиг су извршили млађи официри и подофицири под именом Лазар Х., Милош О., Бошко Ј. и Влатко В. (пуна презимена позната редакцији, али можете погодити).

– Након што су им Руси показали основе руковања системом С-400, поменута посада је села за команде и нациљала прву мету, радарски слабо видљиву, готово невидљиву, и испалила фелшован хитац. Циљ је од прве погођен и пао је на подручје Радан планине, Будући да није било никаквих претходних података о уласку ове летелице у ваздушни простор, одмах се посумњало на НЛО – открива наш извор.

Испоставило се да летелица није дошла преко ваздушне границе, већ “одозго”, из правца свемира. Након два дана потраге по Радан планини, остаци су лоцирани у атару села Гајтан.

– Пронађени су делови од непознатог метала, мада се сумња да се ради или о мешавини орихалка и чоколаде, или о легури титанијума, пластике и козје длаке. Нађени су и делови ласерског оружја велике разорне моћи и растопљена чоколада. У кабини са командама, нађена су и три угљенисана човеколика тела, патуљастог раста, лица ширег него дужег, великих косих очију и без ушију и носева, само са рупама на тим местима. Јасно је било из свега да је реч о ванземаљском борбеном броду – закључује наш извор.

Иначе, ове информације потврђује и писање интергалактичког часописа “Ратови звезда” који је дан раније известио о нестанку регулуске летелице ГХЉМФ-5045 на подручју планете Земље.

“Летелица је нестала приликом оперативног лета на полуострву у близини великог централног мора. Затражени су извештаји од НАТО савезника шта се десило са летелицом која је требало да уништи непријатељско оружје на војној вежби, али добијен је одговор да је то оружје требало уништити пре него што за њега седну припадници непокорног народа, то јест пре него што то оружје уништи њих. Регулијанци су на то послали поруку НАТО да се повлаче из савеза и да не намеравају да убудуће ризикују своје трупе”, пише часопис у најновијем броју.

Након тога су НАТО земље запретиле Србији да не набавља С-400 иначе ће је никад више неће бомбардовати. А светски капитал је приметио да Србија набавком овог система постаје безбедно место за улагање новца. А Руси су приметили да гасовод Турски ток постаје безбеднији уз набавку овог система. А ванземаљци су припретили НАТО-у да их више на увлачи у интерне сукобе.

Аутор: Бранко Соврлић

Због Закона о забрани пушења ванземаљци слетели на ливаду да заждију по једну (ВИДЕО)

Не пропустите:

Ванземаљца притерало док је пролазио поред Земље, унередио се у сунцокретима Великог Орашја

Колеге зезале ванземаљца да је усмрдео целу планету кад се „олакшао“ у сунцокретима

Земља почела постављање страшила за ванземаљце за случај инвазије из свемира

Ванземаљци демантовали да постоје

Експерти тврде: Ванземаљци лагали да не постоје

Откривене две нове планете које ће битно изменити тумачење хороскопа

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *