Stanija i Filip

Станија оставила Филипа кад је сазнала да му није прва

Stanija i Filip

Старлета неће више ни да чује за Филипа, откако јој је признао да је и пре ње имао неку

НОВИ САД – Старлета Станија Добројевић оставила је свог колегу Филипа Панајотовића када јој је признао да је и пре ње имао девојку, сазнаје Наша Патка. 

– Филип је пре неколико дана признао Станији да му она није прва девојка, већ да је и пре ње имао једну. То ју је потпуно избацило из такта, јер је мислила да је она та која му је проширила видике. Она је потпуно разочарана у Филипа и зато га је избацила из свог живота и из стана који им је поклонила гледатељка Фарме 4 – казала је за наш портал Станијина блиска пријатељица.

А Филип је у петак у емисији “Прича се, пише се…” признао да су он и Станија “тренутно у фази раскида”.

– Па ето, ми ових дана управо раскидамо и то је нешто што је процес. Јер ја сам јој рекао да би требало да разговарамо око услова раскида, а она ми стално, кад је позовем на телефон, одговара: “Не могу сад Филипе”. Тако да, како ја то видим, тај процес раскида ће се одужити. И ко зна, можда то не буде дефинитивно… А све је почело кад сам се нашалио да сам и пре ње имао рибу… – објаснио је Филип.

Позвали смо и Станију како бисмо покушали да од старлете добијемо коментар на све ово, али нам се јавио неки мушкарац и на течном руском језику одговорио да она тренутно не може да одговори јер се тушира.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *