Србија претекла Мордор по броју “Ватреног ока”

НИШ – Србија је данас добила нову лабораторију “Ватрено око” у Нишу, и након оног у Београду, то је већ друго “Ватрено око” у нашој земљи. Тиме је мала Србија претекла Мордор, који и даље има само једно “Ватрено око”.

Мордор је остао само на једном Ватреном оку (фото: Јутјуб скриншут)

Господар прстенова Александар Вучић пропустио је овај догађај у Нишу и препустио магијски, пардон магични чин отварања лабораторије својој левој руци, чаробници Ани Брнабић.

– Желим да кажем да је ово, значи, велики догађај за нашу земљу, да је баш у нашој земљи отворено већ друго Папрено око, овај Ватрено око, и да сада, овај, већ имамо пар Папре… овај, Ватрених очију. Да једна малена Србија претекне велики Мордор, па то је стварно нешто. Сада ћемо са оба Стаклена ока, овај, Ватрена ока, моћи да узимамо генетски материјал од још више грађана Србије на дневном нивоу и трошимо, овај, улажемо још више пара на ПРЦ корона тестове – рекла је Брнабић.

Она је навела да су нам Кинези помогли са 500.000 евра за изградњу ове лабораторије и нагласила да без тог новца никад не бисмо успели.

– Ви знате да на дневном нивоу потрошимо милион евра за ПРЦ тестове, које набављамо из Кине и до сада смо потрошили већ 65 милиона евра. Ти трошкови су, значи, велики, и зато не знам где бисмо нашли тих 500.0000 евра колико нам је прифалило за ово Папрено око… овај, Стаклено… не, Ватростално… Ватрено, ватрено око. Поготово што ћемо са овим новим, овај, Оком имати веће капацитете за тестирање и имати, значи, веће трошкове од тог милиона дневно – истакла је техничка премијерка и додала:

– Зато, хвала браћи Кинезима. Ми ћемо им се већ некако одужити. Можда новим кредитним задужењем од пар милијарди евра које ћемо узети од Кине, са каматом од 15 до 20 посто. А са тим новцем бисмо наставили изградњу инфраструктуре, за шта би биле ангажоване кинеске компаније и још бисмо набавили неколико десетина хиљада хуавеј камера за надзор – рекла је Брнабић.

Аутор: Давид Штрбац

Влада Србије упутила помоћ од милион евра за обнову Краљеве Луке

Чик, прочитајте и ово:

Сви се питају да ли Вучић носи наочаре јер је далеКОВИД или кратКОВИД
Откривена кардинална грешка лекара: Све време уместо ПЦР користимо ПРЦ тестове
НОВЕ МЕРЕ: Ко не буде носио маску плаћаће порез на додати кисеоник
ОКО СОКОЛОВО, ТЕЛО НОСОРОГОВО: “Морали смо набавити ланд ровере јер су улице у Београду разроване”
Скочиле цене јаја и трулог парадајза уочи конституисања Народне Скупштине
Кризни штаб формирао Кризни штаб за одбрану Кризног штаба
Опозиција већ нашла заједничког кандидата да победи Вучића 2022. године. Погађате ли ко је? (ФОТО)

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *