soraja miha

Сораја убедила Миху да позове Љајића и Матића

soraja miha

Тек пошто је старлета запретила да ће га оставити, Синиша је одлучио да попусти у свом ставу

БЕОГРАД – „Лепа реч и гвоздена врата отвара“ каже пословица, а лепа Сораја успела је да убеди Синишу Михајловића да у национални тим позове двојицу понајбољих играча – Адема Љајића и Немању Матића, пишу медији.

Извори кажу да је селектор репрезентације Србије коначно попустио под чарима старлете Сораје Саре Вучељић и пристао да за наредну рунду квалификација за Првенство света у Бразилу позове двојицу првотимаца Фиорентине и Бенфике.

– Миха је већ неко време притиснут тежином и величином Сорајиних аргумената да су та двојица играча потребна репрезентацији Србије, тако да је попустио у свом тврдоглавом ставу и решио да их позове у тим већ за меч против Хрвата. Старлета му је објаснила да је националној селекцији потребно јединство, па се након много муке и наговора селектор одлучио да у овим кључним моментима квалификација ипак закопа ратну секиру са Љајићем и Матићем – наводе извори блиски Михајловићу, додајући да Синиша још верује да би Србија могла да се пласира на Светско првенство у Бразилу.

Он напомиње да није било нимало лако наговорити селектора на овај корак и открива да се у позадини читаве афере и медијске гунгуле око Михе и Сораје крије управо жеља старлете да репрезентација Србије наступа у најбољем саставу.

– Сораја је најпре претила Михи да ће, ако не позове Љајића и Матића, једном читаном таблоиду доставити информације да су њих двоје у тајној вези и као доказ уступити СМС поруке које су размењивали. Када претња није уродила плодом, она је то заиста и учинила. Сви медији су пренели аферу, али Синиша и даље није желео да попусти. Тек када му је Сораја у Барселони озбиљним тоном саопштила да ће га оставити уколико и даље остане тврдоглав, више није имао куд и пристао је да врати двојицу фудбалера у репрезентативне дресове – објаснио је извор, напоменувши да је чак Михајловић обећао старлети да неће више малтретирати Љајића да пева химну. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *