ботови СНС

СНС ботови ће приходе од коментарисања током поплава уплатити у хуманитарне сврхе

ботови СНС

Ботови напредњака поплавили су интернет својим коментарима као киша Србију

БЕОГРАД – Ботови Српске напредне странке,  интернет активисти СНС-а који постављају некад озбиљне, а некад смешне коментаре којима величају рад Владе Србије и њеног премијера, одлучили су да део својих прихода уплате у хуманитарне сврхе.

Момци и девојке који крстаре интернетом представљајући се као обични грађани, били су врло активни током последње хуманитарне катастрофе која је задесила Србију. Својим коментарима подршке Влади Србије они су увесељавали депримиране грађане и пружали им забаву у суморним поплавним данима.

– Веома смо поносни на наш учинак током великих поплава у Србији. Оставили смо више од 20.000 коментара током три дана која су била најкритичнија и мислим да можемо да будемо поносни – изјавио је шеф СНС интернет тима Симо Чуљић.

Он је такође најавио да ће зараду коју су СНС активисти добили за коментарисање поплава, приложити у хуманитарне сврхе.

– Тачније, они би приложили зараду када би је добијали. А пошто су добили само обећања да ће бити запослени у Колубари или ТЕНТ-у, приложиће своју прву зараду чим се то деси – казао је Чуљић, који је рекао да је то око запослења ипак сада мало компликовано јер су та два предузећа потопљена.

Ипак, ботови су одлучили да отворе хуманитарни фонд који ће послужити за отварање кол центра, на којем ће сви угрожени грађани моћи да се информишу о томе шта је све позитивно Вучићева влада урадила током ове поплаве.

коментари ботова

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *