skinhedsi kvarcovanje

Скинхедси покушали да отму родитеље од кварцоване тинејџерке јер су бељи од ње

skinhedsi kvarcovanje

Убудуће ће и њени родитељи посећивати соларијум како би избегли нове непријатности

НОВИ САД – Група скинхедса покушала је синоћ око 20 сати у Шафариковој улици да одузме родитеље Новосађанки Т. Б. (19) уз образложење да сумњају да их је украла јер су светлије пути од ње.

Т. Б. редовно посећује соларијум и изузетно је накварцована и тамније коже од родитеља због чега верује да је била мета напада.

– Враћала сам се са родитељима из шопинга када нам је притрчала група скинхедса из оближњег кафића. Док су претрчавали улицу викали су ми: “Знамо да си украла те људе”, “Цигани назад у Јапан”. Покушала сам да им објасним да су то моји биолошки родитељи, али нису хтели да ме саслушају већ су уместо тога почели да вуку тату и маму за руке како би их одвели од мене – објашњава Т. Б.

Она каже да су скинхедси понудили да откупе родитеље од ње.

– Пошто сам почела да вриштим, један од њих ми је понудио 1.000 динара за родитеље и пун ормар старе гардеробе, а други је реко да му кум држи маркет на углу и да ће ми чувати картон ако признам да сам их украла. Побегли су тек кад сам ухватила телефон да зовем полицију – испричала је Т. Б.

Млада Новосађанка каже да ће после овог инцидента и родитељи ићи са њом у соларијум како би ускладили боје коже и избегли да им се понове сличне непријатности.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *