Тијана Ђуричић

Силиконска краљица тврди да није узела него дала новац за секс студенту

Тијана Ђуричић

Тијана воли фине момке, а не којекакве мафијаше који је стално спопадају

БЕОГРАД – Силиконска краљица Тијана Ђуричић изјавила је да се никада није бавила проституцијом, већ да је она та која је плаћала повремено за секс и да то може да докаже видео снимком на којем се види како даје новац студенту након сексуалног односа.

Она каже да би заправо требало да ухапсе тог студента због бављења проституцијом, а не њу.

– Верујте, имам великих проблема да нађем момка. Спопадају ме свакакви криминалци, манијаци, матори банкари, бодибилдери, камионџије, а ја желим неког нормалног, паметног и лепог момка, студента или неког са дипломом факултета, нема везе и ако је незапослен. Међутим, никако немам среће са њима, фини момци ме не желе из неког непознатог разлога, иако сам сва урадила и надоградила да им се допаднем. Спопадају ме само неке мишићаве пропалице и мафијаши, а ја такве не подносим – пожалила се несрећна Тијана.

Она каже да је у таквој ситуацији повремено принуђена да плати за сексуалне услуге.

– Прошле године сам упознала једног згодног студента, платила му пиће, јер он није имао ни кинте, разговарали смо, али није био заинтересован за нешто више. Како је причао стално да нема пара и да му фали чак и да пријави испит, понудила сам му 200 евра за секс. Пристао је изговарајући се да не би, али да мора да плати рату за студије – прича Тијана своје искуство.

Пошто он није имао где, јер је живео у дому са два цимера, морала је да изнајми хотелску собу.

– Срећом, наместила сам телефон да снима како бих се похвалила Сањи, и само захваљујући томе имам доказ да ми је радио орал плус класик и да сам на крају ја платила њему, а не он мени – изјавила је силиконска краљица, додавши да се на столу хотелске собе може приметити и уџбеник који је студент носио са собом.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *