Saša Matić i Knez kao on

Саша Матић не зна како га је Кнез имитирао јер је у то време гледао “Звезде Гранда”

Saša Matić i Knez kao on

Матић није гледао "Твоје лице звучи познато", јер у исто време иде његова омиљена емисија

БЕОГРАД – Популарни певач фолк музике Саша Матић није гледао последњу емисију “Твоје лице звучи познато” у којој га је имитирао црногорски поп певач Ненад Кнежевић Кнез, па није ни успео да процени квалитет имитиције, пише Ало!.

Матић каже да до сада није отпратио ни једну епизоду емисије “Твоје лице звучи познато” на Првој српској телевизији, јер у то време гледа “Звезде гранда” на телевизији Пинк.

– Не гледам ту емисију, нити ме занима како ме је Кнез имитирао. Постоји само један човек на свету који може добро да ме имитира и то је мој брат близанац Дејан, а ни његове имитације нисам гледао, али су ми људи причали. Сигуран сам да Кнез није био бољи од Дејана – рекао је Матић.

На питање новинара да ли ће погледати снимак Кнежеве имитације на Јутјубу, рекао је да ће размислити.

– Човек не може реално да процени сопствени глас, тако да, иако погледам снимак, не бих могао ја да будем тај који ће објективно да каже да ли ме је заиста добро “скинуо”. Што се тиче, визуелног изгледа, ни ту се не бих могао кладити да ли ме је добро ископирао, јер ни сам не знам како изгледам – закључио је Матић за Ало!. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *