Дарко Шарић Ивица Дачић

Шарић ухапшен у конзулату док је гласао за Дачића

Дарко Шарић Ивица Дачић

Нарко бос је пристао да га воде у апс ако му дозволе да гласа још који пут за Ивицу

КАРАКАС – Нарко бос Дарко Шарић ухапшен је у српском конзулату у Венецуели док је покушавао да трећи пут тог дана гласа на изборима за Социјалистичку партију Ивице Дачића.

Шарић је пре хапшења најмање два пута тог дана, користећи лажне пасоше, гласао за СПС, али га је трећи пут препознао контролор Либерално-демократске партије.

Како Наша Патка сазнаје, код Шарића је у тренутку хапшења пронађено више од 20 пасоша на различита имена, а сумња се да је хтео све да их искористи за гласање. Шарић је откривен само захваљујући томе што га је контролор ЛДП-а препознао, пошто је раније куповао нешто од њега док је Шарић још пословао у Београду. 

Према речима очевидаца Шарић се није опирао хапшењу, већ је замолио чланове бирачког одбора у Каракасу да гласа још који пут пре него што га одведу у полицију.

– Молим вас само још једном да гласам за Ивицу – молио је нарко бос безуспешно.

Иначе, како је Наша Патка већ писала, Шарић се дуго крио у Србији, у Великом Трновцу, али је из безбедног окружења изашао како би гласао за свог омиљеног политичара. Како је у бирачки списак био уписан у Венецуели, морао је да отпутује у ту земљу. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *