Шарић на саслушању: Није требало да излазим из Великог Трновца

Дарко Шарић Велики Трновац

Кад је постао тражен, Шарић је побегао из Јужне Америке и сакрио се у Велики Трновац

БЕОГРАД – Никада ме не бисте ухватили да сам остао у Великом Трновцу. Није требало да излазим одатле, то је моја највећа грешка, изјавио је нарко бос Дарко Шарић на саслушању код Специјалног тужиоца Миљка Радисављевића, а сазнаје Наша Патка из извора у Републичком тужилаштву. 

– Шарић је изјавио да се у Великом Трновцу осећао безбедно, јер је то једино место на свету у које полиција не залази. Кад је постао тражен, побегао је из Јужне Америке и сакрио се у ово сеоце како га српска полиција не би пронашла. Међутим, ових дана је непромишљено изашао из села, јер је Вучић ових дана пар пута пропустио да обећа његово хапшење, па га је то преварило – открива извор. 

Шарић је полицији признао да се у Великом Трновцу осећао као у правом рају, нарко рају.

– Окружени сте наркотицима и дилерима и нема припадника МУП-а, тако је рекао. Упад припадника полиције третирао би се слично као упад на факултете, у ком случају би то било кршење аутономије универзитета. Шарић је могао слободно да се креће у границама Великог Трновца и чак је присуствовао митингу Чеде Јовановића у овом селу – казао је наш извор.

Ипак, Шарића теши што је седам тона кокаина, тону хероина и 12 бала сламе оставио у Великом Трновцу, где је та његова вредна имовина безбедна од полиције и где му је чувају пријатељи. Такође, он је више милијарди евра положио у Великотрновачку банку, која је по рејтингу у рангу Ватиканске банке. Великотрновачкој банци државни органи немају приступа, па ће Шарић моћи да финансира своју одбрану, чашћава тужиоце и судије скупим становима, још скупљим аутомобилима и најскупљим љубавницама, а у крајњем случају и да води послове из затвора док га не пусте да побегне.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *