orlice air serbia

Рукометашице Србије ће обрнути пар кругова авионом како би их фанови дочекали на аеродрому након освајања светског сребра у Београду

orlice air serbia

“Ер Србија” изашао у сусрет “орлицама” како би их навијачи поздравили на терминалу

БЕОГРАД – Рукометашице Србије, које су вечерас освојиле сребрну медаљу на Светском шампионату у Београду, обрнуће сутра у рану зору неколико кругова авионом, како би навијачи могли да их дочекају одмах по слетању на Аеродром “Никола Тесла”.

Селектор сребрних девојака Саша Бошковић рекао је да су “орлице” сањале о дочеку на Аеродрому, али је проблем што се такмичење одржавало у Београду.

– Ипак, након освајања ове медаље, “Ер Србија” нам је изашла у сусрет и понудила се да провоза неколико кругова репрезентативке и цео стручни штаб, како би рано ујутро навијачи могли да нас дочекају на терминалу и поздраве овај велики успех – казао је Бошковић.

Он се осврнуо и на податак да је поредак прве три репрезентације у нашој групи био потпуно исти и на крају Светског шампионата, то јест, прве су биле Бразилке, потом Српкиње, а треће Данкиње. 

– Надамо се да ће у будућности светска рукометна федерација ИХФ пронаћи начина да раздвоји најбоље на свету и смести их по различитим групама – рекао је селектор вицешампионки света.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *