pseci grupnjak

Разбијен ланац псеће проституције у хотелу за псе „Хроми Даба“

pseci grupnjak

Хотел као легло перверзије – aнимир пудлице испуњавале гостима највеће сексуалне фантазије

НИШ – У великој акцији нишке полиције, уз асистенцију градске службе шинтера, јуче је разбијен ланац проституције у луксузном хотелу за псе „Хроми Даба“ смештеном у елитном насељу Апеловац. Полиција и специјалне јединице шинтера, ухапсили су том приликом девет паса разних пасмина, 17 женки пудлица и четири власника.

Поједини осумњичени су пружали отпор приликом хапшења и њих ће преузети градска кафилерија. Међу ухапшенима је и један од вођа криминалне групе, немачка дога Маркел, а како сазнајемо, његов власник је већ изјавио полицији да није знао чиме се бави његов љубимац. Други вођа групе, џукац Авакс, налази се у бекству.

Акцију полиције водио је легендарни инспектор Драгуљче, који је рекао за нишку ТВ5 да је ова операција дуго и пажљиво припремана.

– Имали смо дојаве да се иза хотела за псе заправо крије ланац елитне проституције, али нисмо имали доказа. Параван је вешто направљен, јер је све деловало као обичан луксузни хотел за псе, чак са рођендаоницама, играоницама са аниматорима и циркузантима за најмлађе кучиће. Неки од ухапшених од раније су регистровани у шинтерској служби као џукеле, знали смо да су наоружани оштрим очњацима, и да морамо бити веома опрезни – навео је Драгуљче.

А псећи хотел „Хроми Даба“ поред луксузно опремљених апартмана, поседује и најмодернији салон за пријем пословних партнера, са луксузним кубанским намештајем, тапацираним шпанским плочицама и 4Д телевизорима. Омиљено место оних са дубљим џепом је била коцкарница у сутерену где се играло са жетонима у облику коске, а према причама крупијеа, ту су многи пси изгубили своје кућице.

На располагању су биле и услуге педикира, маникира, власуљара, костимографа, али и кореографа. Фризерски салон је опремљен најлуксузнијим хаубама марке „виклер“, као и машиницама са стрижу, шишање и полирање паса свих раса.

Такође постоји и теретана, то јест, оловне санке за вучу терета, затим ђакузи, велнес центар, као и базен са студеном водом у млазевима различитих облика. Да би забава била употпуњена, гостима овог хотела на располагању је била Синеплексус сала са богатим избором филмова. На репертоару за кучиће били су цртани филмови од „Бипсића“ до „101 Далматинца“ и „Луње и Мазе“, а за одрасле филмови попут „Леси се враћа кући“, „Бели очњак“, „Зов дивљине“ и слично.

Гостима овог хотела дозвољено је увођење кућних љубимаца то јест људи, али уз показивање биометријске личне карте. Оно што је нарочито интересантно јесте конференцијска сала која се може користити за организацију псећих симпозијума, конгреса  и осталих стручних скупова. На располагању су биле и анимир пудлице са педигреом, иза чега се крио поменути ланац проституције.

Није познато ко је власник овог луксузног хотела, али житељи нишког насеља Апеловац сматрају да назив  “Хроми Даба“ асоцира да се иза њега крије чувени војвођански бизнисмен сумњивог педигреа Ненад Чанак. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *