Dejan Radonjic

Радоњић задовољан великим напретком Радоњића на клупи Звезде после друге победе у Евролиги

Dejan Radonjic

Тренер Радоњић експлодирао на клупи Звезде са две везане победе које није очекивао

БЕОГРАД – Први стратег Црвене звезде Дејан Радоњић похвалио је залагање целог тима на утакмици против Лиетувос Ритаса, који је његов тим добио симпатичним резултатом 88:77, а посебно је истакао допринос тренера Радоњића.

– Играчи су заиста дали све од себе и Звијезда је заслужено славила. Не бих никога посебно истицао од играча јер су сви били одлични. Али најпријатније изненађење за мене представља тренер Радоњић који је одлично поставио тактику и био кључ успјеха – казао је Радоњић, држећи савијен кажипрст испод носа.

Он је признао да ни сам није веровао у овог стручњака након три везана пораза у Евролиги.

– Мора се признати да је тренер Радоњић постигао велики напредак у постављању тактике и да је са двије побједе показао да ће једног дана моћи да води овај тим. Генијална је замисао да се увјек поставља иста тактика, са рачуницом да ће наићи екипа којој та тактика неће одговарати. Предност такве поставке је и у томе што играчи лакше запамте једну тактику него стотину различитих. Ова екипа је испоштовала све договорено у свлачионици и тајм аутима… Или можда није? – запитао се Радоњић, ухвативши се за браду палцем и кажипрстом. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *