Putin ajkula Soci

Путин искашљао ајкулу која га је прогутала

Putin ajkula Soci

Председника Русије је током пливања у Сочију задесила лагана непријатност

СОЧИ – Председник Русије Владимир Путин доживео је јуче малу непријатност током краћег викенд одмора у Сочију, кад га је приликом пливања прогутала ајкула, јавља агенција РИА Новости.

Најјачи човек планете, наиме, желео је да искористи лепо време и последње дане лета, те да проведе опуштајући викенд на црноморској обали Русије.

– Председник је одлучио, ради одржања кондиције, да отплива краћу руту од десетак километара, па је кренуо ка пучини. Како је пребрзо пливао, у једном тренутку измакао је пажњи обезбеђења које није успевало да испрати његов ритам – казао је извор агенције.

Одједном се на пучини појавило троугласто пераје велике беле ајкуле, које Путин није на време уочио.

– Морски пас се прикрао председнику са леђа, прогутао га у једном залогају и Путин се нашао у његовој утроби. Када се обрео у мрклом мраку, схватио је шта се дешава и одмах почео да смишља како да изведе џудо захват, јер га никад раније није изводио у нечијем стомаку – наводи извор и наставља:

– Међутим, решење проблема се наметнуло само по себи. Изгледа да је ајкула нехотице била прогутала и неку морску алгу на коју је председник алергичан. То га је изиритирало да кине из све снаге, па је ајкула одлетела уназад, а он се поново обрео у морској води.

Председник није имао никаквих значајнијих последица, осим мањих огреботина од вилице морског пса која му је остала заривена у леђима.

– Тек пошто је испливао на обалу, обезбеђење је приметило да носи нешто на леђима. Путин се и сам зачудио и тек тада видео да је однео трофеј од два низа зуба несрећне ајкуле – закључује причу извор РИА Новости.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *