Lazar Krstić i žene

Психо профил Лазара Крстића: Не воли жене које лупају шамаре

Lazar Krstić i žene

А какве воли, то је и даље енигма за психоаналитичаре

БЕОГРАД – Министар финансија Лазар Крстић велика је непознаница за психоаналитичаре, који никако не успевају да прецизно установе какве жене воли млади геније са Јејла. Он је успео да доведе у такву забуну психологе да су у једном тренутку помислили да не воли никакве. Ипак, оно што се прецизно зна је да воли кад жена има једну рупу више од њега – на каишу.

Јован Марић, психоаналитичар у тиму који непрекидно ради на профилу Лазара Крстића, каже за Нашу Патку да се силно изненадио оним што је о себи открио Крстић у недавном новогодишњем интервјуу, јер су претходна истраживања ишла у другом правцу.

– Од свих прикупљених информација био се искристалисао фоторобот, па зашто не рећи и само робот, лепе, кратко ошишане плаве девојке. Она не би била гола. Већ сва у црном. Од одеће би носила црну кратку мајицу, шортс, мрежасте чарапе и лаковане “мартинке” до колена. На рукама би имала кожне црне рукавице без прстију… Хм… без прстију од рукавица, не без прстију на рукама, да не буде забуне… А пуначке усне биле би префарбане јарко црвеним кармином. Преко очију би јој била црна маска, као код осветника Зороа. Она не би разговарала са њим. Ушетала би у његову канцеларију. Полако му пришла и помазила га по коси. Он би је зачуђено гледао из своје фотеље, јер би била отелотворење свега што је Лазар, на основу резултата наше психоанализе, желео. Онда би се сагла до његових усана и нежно га пољубила, а затим му звизнула шамарчину – наводи тај стручњак.

Према његовим речима, појавиле су се нове информације које су опасно пољуљале ту теорију.

– Лазар је изјавио да више воли Ниш од Њујорка, да би између Вучића и Ђинђића бирао првог (потпредседника владе), да воли “сентиш музику”, пиво и ћевапе на кајмаку! Воли да ради, а ретко излази! Уз то, признао је да девојке мува стиховима Мике Антића. Па замислите рибу како седи испред њега, а он јој рецитује, на пример, “Птицу”. Још ако је та птица албатрос, која воли да смаже рибу, риба ће да шмугне, зар не? Каже како је заволео железницу и да се заљубио одавно. Невероватно! Не знамо уопште шта нам је код тог човека промакло! Све што смо данас сазнали говори о томе да би га наша плава девојка, која му у собу улази и нежно га љуби, а потом шамара, у ствари уплашила! – резигниран је Марић.

Он додаје да је његовом тиму психоаналитичара остало још неколико сати да заврше психо профил Лазара од Јејла.

– Сад смо у ћорсокаку! Њујорк и Ђинђић представљају метафоре свега што је напредно, без граница, неукротиво. А то Лазар не воли. Вучић, ћевапи на кајмаку, “сентиш музика” су нешто што је потпуно ретро. Вучић као особа? Кад почне да прича пожелите да промените канал на рекламе. Ћевапи на кајмаку су храна руралног типа! А “сентиш” пасе! И шта сад? Лазар је поменуо и некакву железницу. То нам је дало наду, јер воз као облик мало подсећа на фалус. Као и ћевапи. Барем да је рекао аутобус или да воли једрење – очајан је Марић.

Према његовим речима, мало наде психоаналитичарима оставља та Антићева поезија коју је Лазар поменуо.

– Мика је један од наших најбољих песника свих невремена, јер у Србији је стално неко невреме. Неукротив, широког духа и тесних ципела. Чаробног сензибилитета! Али, рецитовати девојкама “Плави чуперак”, у данашње време је помало за “Лазу Лазаревић”. Једино ако хоћете да их отерате. Све што сам досад навео говори у прилог томе да Лазар не воли жене, које лупају шамаре. Лично мислим да би његова сродна душа могла доћи из Панаме, па да заједно жваћу розе гумене бомбоне и целу ноћ гледају дечји возић како прави осмице по кабинету – сматра Марић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *